Naar inhoud

Voor u in de buurt

​Duurzaam en Gezond aan Tafel van start!

05 december 2016

Het eten van zorgorganisaties in het midden en oosten van ons land staat de komende tijd in de schijnwerpers. Het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel van stichting Diverzio is onlangs van start gegaan in onze regio. Ook RijnWaal Zorggroep sluit aan bij deze masterclass. De vraag is hoe kan het anders; beter voor de gezondheid en het milieu?

De komende periode gaat de keuken en het restaurant actief aan de slag met beter en duurzamer eten en drinken, dat hoger gewaardeerd door de cliënten en gasten.
Daardoor belandt er minder eten in de afvalbak en kunnen de kosten omlaag.

De keuken en het restaurant gaan de huidige situatie en ambities in kaart brengen met o.a. een onderzoek naar de maaltijdtevredenheid.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over Duurzaam en Gezond aan Tafel is te vinden op www.duurzaamgezondaantafel.nl.

Of kijk het TV-programma van NPO “Groen Licht” terug uitgezonden op
maandag 14 november om 19.20 uur.

Groeten,

Karin Derksen, Mike Holzken en Jacob Hof

Restaurant en keuken RijnWaal Zorggroep

terug naar het nieuwsoverzicht

Cookie-instellingen

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om het advertentieaanbod voor u te verbeteren en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. Door op de ‘accepteren’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Accepteren Weigeren